Νέα
2020 2019 2018
 
ΤΟ EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA HOTEL ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
Η Διοίκηση του ξενοδοχείου & η Ομάδα του Epirus Palace Congress & Spa Hotel στηρίζουν ως χορηγοί μία από τις μεγαλύτερες ετήσιες δράσεις της πόλης των Ιωαννίνων, το ΤEDx Event με Θέμα «Feel Your Heart».

Τι είναι όμως το TEDx Event που θα γίνει στα Ιωάννινα;
Είναι ένα Event που γίνεται σε Παγκόσμια κλίμακα, σύμφωνα με το οποίο άνθρωποι από όλο τον κόσμο μιλούν για τα κατορθώματα τους και μεταφέρουν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Για τον λόγο αυτό μία ομάδα νέων με γενικό επιμελητή τον Ιωάννη Παπαχρήστο και αφετηρία την αγάπη τους για να διαδώσουν ιδέες και να αναδείξουν την ομορφιά της πόλης των Ιωαννίνων δημιούργησαν το TEDxMaviliSquare, που είναι αφιερωμένο στην πιο όμορφη πλατεία της πόλης που απλώνεται δίπλα στην υπέροχη λίμνη Παμβώτιδα.

To TEDxMaviliSquare είναι μια πλατφόρμα μετάδοσης ιδεών στα Ιωάννινα. Είναι ο τρόπος εισόδου καινοτόμων και διαφορετικών ιδεών στην κοινωνία των Ιωαννίνων μέσα από έναν τρόπο πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της πόλης. Στόχος του είναι να παρακινήσει και να δείξει έναν διαφορετικό πιο αισιόδοξο και πιο ελπιδοφόρο τρόπο διαβίωσης στους κατοίκους της πόλης ενώ παράλληλα να τους αποδείξει ότι τα όνειρα γίνονται πράξη με μεθοδικά και σωστά βήματα αρκεί μόνο να «ακούσεις την καρδιά σου».
Φέτος  είναι η πρώτη χρονιά που διοργανώνεται και έρχεται για να συνεχίσει για πολλά χρόνια, έτοιμο να διαδώσει όμορφες ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και να αναζωπυρώσει συζητήσεις  ανάμεσα στο κοινό του.

Την 1η Δεκεμβρίου 2018, μία σειρά από δράσεις και εκδηλώσεις θα δώσουν «ρυθμό» και «άρωμα» TEDx στην πόλη των ασημουργών, μέσα από ένα ένα ολοήμερο event που όπως χαρακτηριστικά έγραψε και η ATHENS VOICE, θα ταράξει τα νερά των Ιωαννίνων και θα μετατρέψει την πόλη μας σε κέντρο πανελληνίου και παγκοσμίου ενδιαφέροντος.
 
Σε όλη αυτή την προσπάθεια αποφασίσαμε να σταθούμε αρωγοί, πιστεύοντας ότι κάθε τέτοια κίνηση εκτός του ότι προβάλει την Πόλη των Ιωαννίνων, στηρίζει την Νεολαία και προάγει τον Πολιτισμό.
  
Πληροφορίες Διοργάνωσης
Ημερομηνία : 1η Δεκεμβρίου 2018
Ώρες   : 10:00 – 20:00
Τόπος    : Πνευματικό Κέντρο Ιωαννίνων
Διεύθυνση  : Αγίας Μαρίνας 55, 45502 Ιωάννινα, Ήπειρος, Ελλάδα
                      
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα ακόλουθα links:
See more ­T­E­Dx­Mavili­Square events
TEDxMaviliSquare || Facebook Account
https://instagram.com/tedxmavilisquare?utm_source=ig_profile_share&igshid=rk9loth1tc2k
 
JOIN US IN SOCIAL
Pet Friendly Hotel
TripAdvisor
Safety
Greek breakfast
ISO 22000
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
7ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών 45221 Ιωάννινα, Ελλάδα
Τηλ. +30 26510 93555, 91072, 91074
Φαξ +30 26510 92595
Email info@epiruspalace.gr, sales@epiruspalace.gr
ΜΗΤΕ : 0622K015A0008301
© 2020 Epirus Palace Hotel. All rights reserved.