COVID-19 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Δεδομένης της ιδιαίτερης κατάστασης με την έξαρση των κρουσμάτων του ιού SARS – CoV – 2, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δραστικά μέτρα που λαμβάνει το ξενοδοχείο μας, για την προστασία της υγείας των επισκεπτών, καθώς και των εργαζομένων μας.
 
Τα μέτρα στοχεύουν σε ασφαλείς και ξέγνοιαστες διακοπές με υψηλά πρότυπα υγιεινής, καθώς προωθήθηκαν αξιόλογες οργανωτικές αλλαγές. Το σχέδιο περιλαμβάνει επίσης εντατική εκπαίδευση των εργαζομένων, ώστε να συμμορφωθούν με όλες τις απαιτήσεις που επιβάλει η νέα αυτή κατάσταση και σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που επιβάλει η πολιτεία.
 

Οργάνωση ξενοδοχείου

ΤΗΡΗΣΗ ΗACCP

  • To Ξενοδοχείο EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA HOTEL έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ISO 22000:2005 για την Ασφαλή Επεξεργασία και Διάθεση Τροφίμων και Ποτών στις εγκαταστάσεις του, από την TÜV NORD.
  •  Check in: Οι πελάτες μας θα μπορούν να κάνουν check in μέσω της Ιστοσελίδας μας  νωρίτερα από την προγραμματισμένη άφιξη, απαντώντας στο e-mail που θα τους αποστέλλεται αυτόματα από το ξενοδοχείο μας, με την παράκληση να συμπληρώσουν τα απαιτούμενα στοιχεία. Έτσι, το check in θα γίνεται σε μεγάλο βαθμό χωρίς επαφή και ουσιαστικά με την επίδειξη μόνον της ταυτότητας στην άφιξη, μειώνοντας αισθητά τον χρόνο παραμονή του πελάτη στη reception.
  • Προβλέπεται θερμομέτρηση του πελάτη κατά την είσοδο του στο ξενοδοχείο.

Υγιεινή και Απολύμανση

  • Ο αριθμός των σημείων απολύμανσης αυξήθηκε ώστε οι επισκέπτες και το προσωπικό, σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους όπου υπάρχει επαφή με άλλους ανθρώπους, να μπορούν να απολυμαίνουν τα χέρια τους εύκολα. Οι χώροι που έχουν τοποθετηθεί είναι σε σημεία φαγητού, ποτού και στο λόμπι του ξενοδοχείου.
 
  • Όλα τα δωμάτια καθαρίζονται με ειδικά απορρυπαντικά και με ατομική παρκετέζα, περιορίζοντας την πιθανότητα μετάδοσης του COVID-19 καθώς και άλλων παθογόνων ιών. Θα δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στις καθημερινές συνήθειες των επισκεπτών, όπως στη χρήση του τηλεκοντρόλ τηλεόρασης, στις επιφάνειες του μπάνιου, στα κομοδίνα κτλ. Στο check out θα γίνεται απολυμαντική νέφωση ολόκληρου του δωματίου για την εξάλειψη όλων των ιών.
 

Πληρότητα

Στα μέτρα περιλαμβάνεται ο περιορισμός της πληρότητας του ξενοδοχείου στο 60 %.
 

Έγγραφα πιστοποίησης – Ιατρικού ιστορικού

Για την αντιμετώπιση του COVID-19, το ξενοδοχείο διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τους επισκέπτες επιπλέον έγγραφα που πιστοποιούν το ιατρικό ιστορικό σε σχέση με τον Covid -19
Τα στοιχεία διατηρεί ο ιατρός του ξενοδοχείου και δεν κοινοποιούνται σε άλλον φορέα.
 

Υπηρεσίες που δεν προσφέρονται

  • Προϊόντα Mini Bar στο δωμάτιο (πλην εμφιαλωμένου νερού χωρίς χρέωση)   
  • Υπηρεσία Bell Boy – Groom
  • Μπουρνούζια στο δωμάτιο ( κατόπιν αιτήματος )
  • Καθημερινός καθαρισμός δωματίου ( κατόπιν αιτήματος ) 
 

Εστιατόριο

Τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις για τα τραπέζια, ωράριο λειτουργίας με διπλό seating αν χρειαστεί και διαδρομές κυκλοφορίας μεταξύ μπουφέ και τραπεζιών.
 
Σε κάθε δωμάτιο αντιστοιχεί το δικό του τραπέζι καθόλη την διάρκεια παραμονής του πελάτη 
 

 

JOIN US IN SOCIAL
TripAdvisor
Safety
Greek breakfast
ISO 22000
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
7ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών 45221 Ιωάννινα, Ελλάδα
Τηλ. +30 26510 93555, 91072, 91074
Φαξ +30 26510 92595
Email info@epiruspalace.gr, sales@epiruspalace.gr
ΜΗΤΕ : 0622K015A0008301
© 2020 Epirus Palace Hotel. All rights reserved.