COVID-19 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη δημοσίευση του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων η διεύθυνση του EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του.

Το Epirus Palace προσαρμόζει τη λειτουργία του λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα μέτρα ασφαλείας και υγειονομικά πρωτόκολλα.
Στα μέτρα  περιλαμβάνεται ο περιορισμός της πληρότητας του ξενοδοχείου στο 60 % της δυναμικότητας του.

 Τα κυριότερα μέτρα είναι:

ΤΗΡΗΣΗ ΗACCP
 To Ξενοδοχείο EPIRUS PALACE CONGRESS & SPA HOTEL έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα ISO 22000:2005 για την Ασφαλή Επεξεργασία και Διάθεση Τροφίμων και Ποτών στις εγκαταστάσεις του, από την TÜV NORD.

Η εφαρμογή αυτών των προτύπων με Διεθνές Πιστοποιητικό και μάλιστα από Διεθνή οργανισμό πιστοποίησης, αποτελούν ένα ακόμα παράγοντα υπευθυνότητας και αξιοπιστίας του Epirus Palace Congress & Spa Hotel.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
Η εκπαίδευση σχετίζεται με :
  • Τις πηγές και τους τρόπους μετάδοσης του ιού
  • Διαδικασίες ενημέρωσης των αρμοδίων του ξενοδοχείου και των ίδιων των πελατών
  • Συμπεριφορά και ενέργειες σε περίπτωσης ασθένειας από το προσωπικό
  • Μεθόδους και πρακτικές καθαρισμών και απολύμανσης των εντοπισμένων σημείων με βάση την επικινδυνότητα και την πιθανότητα μετάδοσης της ασθένειας
  • Μεθόδους και επικοινωνιακή προσέγγιση των επισκεπτών
  • Διατήρηση των βασικών μέτρων αποφυγής μετάδοσης του ιού αναφορικά με επιμελή και τακτικό πλύσιμο χεριών, αποφυγή χειραψιών, τήρηση αποστάσεων, αποφυγή επαφής των χεριών με τα μάτια, μύτη και στόμα και υγιεινή της αναπνοής

CHECK IN / CHECK OUT
Το check out θα πραγματοποιείται στις 12 π.μ. ενώ το check in μεταφέρεται στις 16.00 μ.μ. ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Πακέτο καλωσορίσματος με ατομικά είδη, αντισηπτικό, προϊόντα καθαρισμού, και φυσικά, καλούδια και αναψυκτικά. Όλα τα μη βασικά στοιχεία, όπως περιοδικά, φυλλάδια, σακούλες πλυντηρίου, μπουρνούζια, διακοσμητικά μαξιλάρια, κουβερλί αφαιρούνται από τα δωμάτια.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ
Στο ξενοδοχείο μας συγκροτείται ομάδα απολύμανσης που επιβλέπει τον καθαρισμό των δωματίων και ειδικεύεται στον καθαρισμό δωματίων σύμφωνα με τα επίσημα πρωτόκολλα.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Οι μπουφέδες διατηρούνται  και πλέον θα διαθέτουν περισσότερες μεμονωμένες μερίδες,  περισσότερα συσκευασμένα προϊόντα και live cooking.
Ισχύουν διευρυμένα ωράρια πρωινού και δείπνου εξαιτίας της μείωσης χωρητικότητας του εστιατορίου μας. Επιπλέον, η απολύμανση των χεριών είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο. Ο έλεγχος θερμοκρασίας προϊόντων θα  είναι ακόμη πιο αυστηρός. Τα τραπέζια καλύπτονται με τραπεζομάντηλα μιας χρήσης και τα μαχαιροπίρουνα βρίσκονται στο τραπέζι. Τα μαχαιροπήρουνα αντικαθίστανται με αυξημένη συχνότητα και ισχύουν αυστηρά μέτρα υγιεινής και διατήρησης των αποστάσεων από τους εργαζόμενους.
Παρέχεται και la carte Εστιατόριο.
 
ΠΙΣΙΝΑ
Η συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας αυξάνεται και για το νερό χρησιμοποιούνται απολυμαντικά κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση.
JOIN US IN SOCIAL
Greek breakfast
ISO 22000
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
7ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών 45221 Ιωάννινα, Ελλάδα
Τηλ. +30 26510 93555, 91072, 91074
Φαξ +30 26510 92595
Email info@epiruspalace.gr, sales@epiruspalace.gr
ΜΗΤΕ : 0622K015A0008301
© 2020 Epirus Palace Hotel. All rights reserved.