ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ...

στο Epirus Palace

Το ξενοδοχείο μας στα πλαίσια ενός μεγάλου επενδυτικού έργου έχει υλοποιήσει το πρώτο στάδιο ενός πλάνου ριζικής ανακαίνισης.  Η ανακαίνιση αυτή αφορά στους κοινόχρηστους εσωτερικούς χώρους, στα δωμάτια και τις συνεδριακές μας αίθουσες καθώς και στις εγκαταστάσεις υποδομής.  
 
Με γνώμονα την ποιότητα στην φιλοξενία, τις νέες απαιτήσεις που καθημερινά διαμορφώνονται καθώς και τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση της περιοχής των Ιωαννίνων, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε αυτό το έργο.  Σκοπός και στόχος αποτελεί για εμάς να είμαστε εμείς που θα δρομολογήσουμε τις εξελίξεις, καλύπτοντας κάθε κενό στις ανάγκες διαμονής του σύγχρονου ταξιδιώτη που ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους ή αναψυχή, να δώσουμε μία σύγχρονη οπτική με άριστες υποδομές στη διεξαγωγή επαγγελματικών διοργανώσεων & το ιδανικό περιβάλλον για κάθε είδους κοινωνική  εκδήλωση.     
 
Είμαστε βέβαιοι ότι με την ολοκλήρωση των έργων, θα προσφέρουμε σε όλους εσάς ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, ένα πραγματικό στολίδι όχι μόνο για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο αλλά ολόκληρη την Ελλάδα.   


Βασικές Παροχές
  • Χαλάρωση και εξαιρετική ποιότητα ύπνου (σε βραβευμένες κλίνες της εταιρείας COCOMAT) στα 200 προσεκτικά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες
  • Υπέροχη εξωτερική πισίνα
  • Spa & Γυμναστήριο
  • Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες
  • Play Room 
  • Συνεδριακό Κέντρο (9 πρόσφατα ανακαινισμένες αίθουσες)
photo
GALLERY
JOIN US IN SOCIAL
Pet Friendly Hotel
TripAdvisor
Safety
Greek breakfast
ISO 22000
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
7ο χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Αθηνών 45221 Ιωάννινα, Ελλάδα
Τηλ. +30 26510 93555, 91072, 91074
Φαξ +30 26510 92595
Email info@epiruspalace.gr, sales@epiruspalace.gr
ΜΗΤΕ : 0622K015A0008301
© 2020 Epirus Palace Hotel. All rights reserved.